Bruiloft DJ boeken

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Alles geregeld voor de grote dag en u heeft alleen nog een goede bruiloft DJ nodig? Uw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven zijn! U wilt niets aan het toeval over laten, de muziek al helemaal niet! Muziek is een van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft. Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte allround bruiloft DJ die luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Bij ons hebben jullie direct contact met de bruiloft DJ. Jullie wensen staan centraal. Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met de bruiloft DJ om jullie wensen persoonlijk kenbaar te maken. Zo kunnen jullie goed de muziek voorkeuren overbrengen en weet de bruiloft DJ precies wat hem te doen staat. Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen.

Prijzen DJ

Om alles voor uw trouwfeest te regelen is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten van uw feest!

Hieronder een overzicht van alle kosten.

U boekt de bruiloft DJ voor trouwfeest inclusief:
 • persoonlijke kennismaking;
 • 5 a 6 uur durend optreden;
 • design DJ meubel met diverse kleuren LED verlichting;
 • professionele geluidsset tot 200 personen;
 • 3 meter trussbalk op statief;
 • 2 LED balken met vele kleur effecten (incl Stroboscoop);
 • 2 LED movingheads, bewegend licht met diverse figuren en kleuren (geluidsgestuurd);
 • 2 LED rookmachines;
 • reiskosten tot 50 km enkel;

prijs: €495,-

Overige kosten:
 • Transportkosten boven de 50 km enkel, per km € 0,45
 • Extra uur € 50,-
 • Feestzaal op bovenverdieping met lift € 50,-
 • Feestzaal op bovenverdieping met trap € 100,-
Drive In "Energy"

Live saxsofonist bij de DJ:

Wilt u een extra dimensie geven aan uw bruiloft? Boek dan een van onze saxofonisten bij onze DJ. In een aantal korte sets spelen zij mee met de DJ en geven zo een extra impuls aan de avond! (meer info)

€250,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Knallende opening/afsluiting:

2x Magic FX confetti/streamer shooter (goud/ zilver) in snippervorm. Deze kunnen op elk gewenst moment afgeschoten worden. Aanrader is de shooters af te schieten aan het eind van de openingsdans om het feest knallend te beginnen.

€60,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Wall Washers (led Balk voor muurverlichting van onderuit):

Geef de feestlocatie meer sfeer door diverse losse LED balken langs de muren te plaatsen. Door de spots tegen de muur omhoog te richten ontstaat er een mooi gekleurde lichtkolom! Kies uit diverse kleuren om jullie bruiloft de kleur te geven die jullie willen!

per stuk: €25,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Sterrendoek achter de DJ:

Willen jullie de perfect afgewerkte DJ show? Met het sterrendoek wat wij opzetten achter de DJ dekt u de achtergrond waar de DJ voor staat, volledig af. Het sterrendoek beweegt, fonkelt, knippert en is een absolute toevoeging in élke zaal!

€120,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Laat ons jullie openingsdans mixen:

De openingsdans is jullie moment in de spotlight. Dit moet wel even indruk maken, toch? Laat daarom ons vooraf jullie openingsdans van maximaal 5 nummers mixen zoals jullie dat willen! Verras jullie gasten met een openingsdans die ze nóóit hadden verwacht!!

€99,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Lasershow:

Willen jullie het feest echt laten knallen en een geweldig special effect hebben, waar mensen nog lang aan herinnerd blijven, boek dan nu onze lasershow, welke animaties, beamshows, woorden en volledig geprogrammeerde shows kan projecteren.

€125,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Verlichte Dansvloer:

Het feest gaat helemaal los op een LED verlichte dansvloer! De dansvloer licht op in verschillende kleuren en maakt verschillende patronen! Hebben jullie binnenkort deze spectaculaire eye-catcher op jullie feest? Boek onze dansvloer op tijd, hij wordt veel geboekt!!

16m²: €475,- (incl. BTW)

24m²: €575,- (incl. BTW)

Drive In "Energy"

Aircones:

Voeg extra kleur en sfeer toe met deze aircones (opblaas pilaren met LED verlichting). Plaats de aircones naast de DJ, bar of op een andere plek in de zaal, en stel ze in op elke gewenste kleur!

per stuk: €30,- (incl. Btw)

Drive In "Energy"

Videoclips/Beamer:

Wilt u tijdens het feest een slideshow van foto's laten zien aan uw gasten? Of wellicht verwacht u skatches waarbij een beamer nodig is? Misschien wilt u de muziek wel met de bijbehorende videoclips. Dan kunnen wij eventueel ook een 2 beamer meenemen.

€125,- (incl. Btw)